„Arra a megfigyelésre tettem szert, hogy egy célirányos élet általában jobb, gazdagabb, egészségesebb, mint egy céltalan, és jobb az idővel előre tartani, mint az idő ellen visszafelé lépkedni.” Carl Gustav Jung

Filozófia

Munkánk során arra törekszünk, hogy szakmai tapasztalatunk birtokában az EMBER és ÜGYFÉL szavakat új megvilágításba helyezzük.

Célunk, hogy ügyfeleink mindig megbízható, hiteles információk birtokában dönthessenek ajánlásainkról.
 

Az EBP nem számokban és kizárólag csak a profittényezőkben gondolkozik, hanem értékekben, és az emberben, aki a számok mögött áll.
Ügyfeleinknek és leendő Ügyfeleinknek segítünk tervezhető és előre nem tervezhető pénzügyeik megoldásában. Legyen az öngondoskodás, befektetés, vagyonépítés. Célunk nem a különböző pénzügyi termékek értékesítése, hanem a különböző élethelyzeteknek megfelelő, illetve váratlan élethelyzetekben felmerülő igények átgondolt kiszolgálása.

Cégünk életében fontos szempont az ügyfélkívánságok realizálása, amelyet minden esetben elemzéssel és élethelyzethez igazított tanácsadással érünk el. Tesszük ezt egy olyan alapos módszerrel, mely körültekintően elemzi ügyfelünk élethelyzetét – beleértve a következőket: elhelyezkedését az életpályáján, biztonsági elvárásait, munkaügyi és egzisztenciális helyzetét, pénzügyi likviditását, kockázatvállalási képességét.