„Arra a megfigyelésre tettem szert, hogy egy célirányos élet általában jobb, gazdagabb, egészségesebb, mint egy céltalan, és jobb az idővel előre tartani, mint az idő ellen visszafelé lépkedni.” Carl Gustav Jung

Megoldások

Megoldások

TBSZ

Értékpapír, befektetési alap

Nyugdíjprogram

Mit kezdjek a pénzemmel, hova tegyem?

Ha holnaptól mondjuk, 50.000 Ft -al kevesebb lenne a jövedelme, az hiányozna, érzékenyen érintené?

vagy

Kiszámolta már például, azt ahhoz, hogy a nyugdíja csak havi 50 ezer forinttal egészüljön ki, akkor a nyugdíjba vonuláskor 10 millió Forint megtakarítással kell rendelkeznie. Aki tehát, 20 éven keresztül havi 10 ezer forintot takarít meg, körülbelül ennek a negyedét tudja összegyűjteni.

Az újfajta pénzügyi megoldásokat már,  úgy alakították ki, hogy egy kisebb összegű tőkebefizetéssel is érdemes legyen elindítani, amit aztán további rendszeres, havi néhány tízezer forintos befizetéssel lehet növelni.

A havonta rendszeresen befektetett tíz-húszezer forintos összeg, már 7-15 év alatt komoly megtakarítássá épülhet.

Az egyszerűséggel, a minőséget teremteni, ezt megőrizni, majd élvezni, ez a legfontosabb filozófiánk szerint.

A vagyonképzés, vagyonkezelés, megtakarítás, befektetés felelősségteljes döntés, ezért kellő körültekintést, óvatosságot igényel. Tájékozódjon a költségekről és kockázatokról!

Az elmúlt néhány év világgazdasági hatásai nagy terhet róttak, és azóta is rónak a társadalomra. Nagyot változott és folyamatosan változik a pénzpiac napról-napra, ami minden embernek érinti megtakarításait és befektetéseit. A világpiaci környezet alapvetően volatilis, kiszámíthatatlan és kockázatos piaci helyzetet mutat.

 

Vállalkozásunk arra törekedett, hogy a magas költségek, a passzív vagyonkezelés és a válság okozta veszteségeket a mindenkori legmodernebb pénzügyi megoldásokkal enyhítsük, illetve a mára „elavult” pénzügyi megoldásokat konvertálva konzervatív kockázat mellett vagyonát Önnel gyarapítsuk folyamatosan lépésről lépésre.

A negatív változások hatására az emberekben megnőtt az igény a BIZTONSÁGOS, RUGALMAS/ LIKVID, de MAGAS HOZAMÚ, akár egyösszegű, akár rendszeres megtakarításra maguk és családjuk, gyermekeik jövője érdekében. Ezért szükséges a megfelelő körültekintés a mindhárom tényezőt maximálisan kielégítő vagyonképzés – apró betűs részek nélkül -, az ügyféllel való közös gondolkodás, és valóban az ügyfél céljainak, igényeinek felmérése.

Az öngondoskodás az egyén feladata és felelőssége. Próbáljunk az aktív korban megfelelő vagyont felhalmozni, a legnagyobb biztonság és likviditás mellett.

A régebbi típusú megtakarításait, még veszteségrealizálással is érdemes modernebbre cserélni, és igénybe venni lehetőség szerint a 20% állami támogatást!

Egy sikeres pénzügyi megoldás közvetítése az egyik ügyfélnek értékmegőrzést jelent, míg egy másik ügyfélnek a lehető legnagyobb bevételi potenciált. Az EBP Kft. tisztában van azzal, az elmúlt évek negatív tapasztalatai alapján, hogy milyen fontos szerepet játszik egy megbízható, magasan képzett pénzügyi közvetítő – tanácsadó az Ön vagyoni helyzetének megfelelő kialakításában.

A helyes és rugalmas befektetéssel azonban az ember a jövőben is megfelelően van felfegyverkezve az inflációval szemben. Aki a pénzét például olyan tárgyi értékekbe fekteti, melyek ára emelkedően hat, az hasznot tud húzni a növekvő árakból és nem kell félnie az inflációtól.

Pénzérték: Amíg önnek pénzbeli a megtakarítása, addig komolyan érintheti az infláció.

(Egy egyszerű példaként, ha Ön 2000-ben betett 2.000.000 Forintot a bankszámlájára, akkor most ugyanakkora a vásárló ereje? Pont annyit tud vásárolni érte, mint 2000-ben? )

Tehát vagyoni értékű megoldásokban vagy automatikus, kötelező fix infláció növelésével évente lehet pénzünk vásárló értéket megőrizni. A vagyoni érték az, amikor önnek vagyoni értékben van a megtakarítása, az infláció nem érinti, értékállóan tartja a vagyont. A vagyoni érték az ingatlan, részvények, az arany, a tulajdonban lévő antikvitások stb.

TBSZ, (tartós befektetési számla) Ft alapú vagyonképzés. 3 év után 10% a kamatadó, 5 év elteltével kamat adómentes. Kötvény túlsúlyos pénzügyi megoldás. Elvárt hozam 7 – 10% Ft / év.

Javasolt futamidő 5 év

Figyelem! A tájékoztatás nem teljes körű. A jelen oldalon leírtak nem minősülnek konkrét ügyben adott befektetési-, adó-, vám-, társadalombiztosítási vagy egyéb üzleti tanácsnak. A Befektetési Politika és a befektetések tervezése a pénzügyi tervezés menetében nem irányul befektetési tanácsadásra, nem javasol, és nem valósít meg semmilyen befektetési tranzakciót. Az EBP Kft. nem vállal semmilyen felelősséget az itt megfogalmazottak helytelen felhasználásából eredő esetlegesen bekövetkező anyagi és erkölcsi károkért, jogkövetkezményekért.